Tebak tebakan buat anak bandung(yang bissa bahasa sunda)

sateu acan na upami :)::): hapunten ,

abdi ngan saukur share hungkul , syukur" di pasihan :D:D atanapi :Dig:Dig

tuangeun naon annu ngadeuketan..?

nya ketan ..

ucing turun naon na heula ..?

naek na heula ,..(lamun teu naek rek turun kamana ,,?)

aki naon anu bissa ngapung ..?

akina laler , akina lbah ,akina manuk
:)s:)s

sateu acan na hatur nuhun …:iloveindonesiaAku Cinta Indonesia

Posted on August 6, 2011

Leave a comment